Sok pénzt spórolhatnak a tájékozott vállalatok vezetői

A magyar cégek nem tudják, hogyan változtak a postai jogszabályok

Húsz évvel ezelőtt repesve vártuk a lehetőséget, hogy megnyíljon a távközlési piac, és kiszolgáltatott, hiánygazdasági helyzetünkből az akkor még csak bimbódzó telefonszolgáltatók értékes ügyfeleivé válhassunk. Most valami hasonló dolog történik a postai szolgáltatások piacán, bár kétségtelenül kisebb média-visszhang mellett.

Az a kifejezés, hogy postai liberalizáció ugyan nagyon csúnyán hangzik, de a lényeg az, ami mögötte van. Az Európai Unió ugyanis megadta a lehetőséget nekünk, fogyasztóknak, hogy a szabad piac szellemében magunk döntsük el, melyik postai szolgáltatót választjuk, amikor levelünket, előfizetéses újságjainkat szeretnénk a címzettekhez eljuttatni.

Ugyan a teljes piacnyitás csak 2013-ban fog megtörténni, de bizonyos korlátozásokkal már most is van arra lehetőség, hogy leveleinket alternatív szolgáltatókkal juttassuk el a címzettekhez. Persze ugyanúgy, mint a telefonosok esetében, levélkézbesítést sem tud mindenki szolgáltatni, ehhez megfelelő tőke és háttér szükséges. De már ma is van olyan cég, aki képes a küldemények kézbesítését megfelelő minőségben biztosítani.

És ami a legfontosabb!

Ezek a cégek már egy nyitott piacon versenyeznek a fogyasztókért, tehát mind minőségben, mind az ügyfelek kiszolgálásában, mind az árban egyértelműen pozitív lehetőséget jelentenek. Bárkinek, akinek van egyszerre minimum 200 példányban feladott postai küldeménye (levél, számlalevél, DM levél, előfizetéses újság, képeslap stb.), érdemes a lehetőségekről tájékozódni.

A változásokra a legjobb példa, az Eco-Mail Kft, aki alternatív szolgáltatóként akár az Ön cége számára is jelentős összeget takaríthat meg!

Lapterjesztő franchise hálózat hátterével, több mint 3000 kézbesítő segítségével juttatja partnerei  DM leveleit, előfizetéses újságjait, postai küldeményeit magyarországi címzettjeihez.

Ha a költségek mellett,  ön szeretné, hogy ne kelljen órákat sorban állniuk vagy postázási adminisztrációjának idejét szeretné tovább csökkenteni, hívja Ön is a +36 70 377 0545-ös telefon számot….

Kollégáink néhány percen belül ajánlatot küldenek Önnek és megtudhatja, menyit spórolhat, ha minket választ…
www.eco-mail.hu

Összesen 0 hozzászólás

Fontos a vélemémye, írja meg!